Bli medlem
Beställ Equipe
Glömt lösenord

För att komma åt Equipe Support måste du logga in. Alla medlemmar i föreningen som har licens för Equipe kan skapa ett konto på Equipe Support. Hjälp till att göra Equipe ännu bättre.

• Ladda ner de senaste uppdateringarna av programmet och SvRFs Register
  • Läsa nyheter relaterade till programmet, vad vi jobbar med osv
  • Skriva i vårt forum, förslag på förbättringar, tips, ideér till andra klubbar
  • Läsa svaren på de vanligaste frågorna vi får
  • Ha full kontroll över internetanmälningarna